Vinsmagning for gruppe hos os eller hos jer

Skal I arrangere vinsmagning i eller omkring København? Hos Restaurant M tilbyder vi vinsmagning og kursus i vine i samarbejde med Vinothek Marquart. I kan komme på Store Kongensgade 56 i København K eller på vores lager på Amager. Vi kommer også gerne ud til jer.

Vi benytter østrigske vine til vinsmagning

Vinothek Marquart har mange års erfaring inden for vine og vinsmagning. De har eksistereret siden 2009 og kan levere vine fra 13 forskellige vingårde. De har især et stort udvalg af østrigske vine.

Vinsmagningen kan ske i restauranten eller på Vinothek Marquarts lager i Kastrup. Vi tilbyder også vinsmagning i private omgivelser, på kontorer og i foreninger. Derudover har vinotheket sine egne vinsmagninger. I tilmelder jer via e-mail.

Hvad serverer man til vinsmagning?

Vores startpris ligger på 175 kroner pr. person for fem forskellige vine. Her kan vi servere tapas fra 125 kroner pr. person. Alle vores pølser med videre er egen import fra Huttegger i Bad Hofgastein.

Kontakt os for at reservere et vinarrangement

Vi arrangerer vinsmagninger fra 15 personer og opefter. Ring eller send en e-mail for at høre mere om mulighederne, hvis I er en mindre gruppe.

I er velkomne til at få mere at vide om vinsmagning og kursus i vine hos os eller hos jer. Vi sammensætter gerne jeres helt eget unikke arrangement. 

Du kan ringe på telefon 22 79 36 38 for at bestille et vinarrangement. Du kan også skrive på e-mail restaurantm.mail@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Restaurant M ApS

Store Kongensgade 56

1264 København K

Telefon: 22 79 36 38

E-mail: restaurantm.mail@gmail.com 

CVR: 27028802